The Rolling Stones floppasi pahasti – voi tulla yhtyeelle kalliiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman menestyneimpiin lukeutuva rockyhtye The Rolling Stones on kiertänyt viime vuosinakin aktiivisesti maailmaa, joten bändin jäsenet ovat viettäneet kiertue-elämää jo kymmenien vuosien ajan.

Menestyksekkäästä ja pitkästä urastaan huolimatta Rolling Stonesin taannoisen Los Angelesin keikan lipunmyynnin kerrotaan flopanneen rajusti. Syynä pidetään konserttilippujen kallista hintaa. Reuters-uutistoimiston mukaan noin 190 – 500 euroa maksaneet liput suututtivat monet yhtyeen fanit.

Lopulta yhtyeen Pohjois-Amerikan kiertueen avanneelle keikalle myytiin lippuja muutamaa päivää ennen tapahtumaa vain jopa 65 euron hintaan. Tämä oli todennäköisesti yritys saada esiintymisareena täyteen. Nyt Guardian-lehti kertoo, että lippujen raju hinnanlasku saattaa vaikuttaa jopa Rolling Stonesin jäsenten keikkapalkkioihin.

Brittiläiseen Rolling Stones -yhtyeeseen kuuluvat laulaja Mick Jagger, kitaristi Keith Richards, rumpali Charlie Watts ja kitaristi Ron Wood. Yhtyeessä ovat soittaneet vuosien mittaan myös muun muassa muusikko Brian Jones, Mick Taylor ja Bill Wyman. Bändillä on ollut 1960-luvulta lähtien kulttimaine rokkiyhteisön keskuudessa. Se tunnetaan hiteistään (I Can’t Get No) Satisfaction, It’s All Over Now ja Anybody Seen My Baby. Yhtye julkaisi viime vuonna uuden GRRR!-kokoelmalevyn, jolla kuultiin myös kaksi uutta kappaletta.