Tyttörakkaus päätyi kuvina nettiin – supermallit nauttivat toisistaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen mallikaunotar Cara Delevingne tunnetaan erikoisesta tyylistään, jota hän ilmentää julkaisemalla valokuviaan sosiaalisessa mediassa. Äskettäin hän joutui huumekohun keskiöön, sillä paparazzi kuvasi hänellä mahdollisesti kokaiinia sisältäneen pussin.

Cara Delevingne ei kuitenkaan ole antanut huumesyytösten häiritä. 20-vuotias malli on nyt julkaissut Instagram-kuvablogissa rohkeita otoksia, jossa hän suutelee näyttelijäkaunotar Sienna Millerin kanssa New Yorkissa järjestetyssä MET Gala -tapahtumassa. Kummallakin neitosella on päällään samanhenkiset niiteillä koristellut vaatteet.

Cara Delevingne syntyi Lontoossa vuonna 1992. Hänen Pandora-niminen äitinsä toimii muotiavustajana ja hänen isänsä Charles työskentelee kiinteistönvälittäjänä. Mallikaunotar eli vauraassa perheessä ja asui nuoruusvuotensa Belgraviassa sijaitsevassa kartanossa. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.