Patrick Schwarzenegger uhkasi hakata DJ:n – heitettiin ulos yökerhosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Legendaarisen toimintatähti Arnold Schwarzeneggerin Patrick-poika on jo tuttu näky viihdelehtien sivuilla. Lihaskimpun jälkikasvu deittaili taannoin pikaisesti poppari Taylor Swiftia, mutta sittemmin Patrickin käsivarsilla on nähty jo uusi tyttöystävä.

Nyt Patrick Schwarzenegger on noussut otsikoihin huonon käytöksensä vuoksi. 19-vuotias miehenalku nimittäin potkittiin viime lauantaina ulos losangelesislaisesta The Sayers Club -yökerhosta. Syynä oli väkivaltainen käyttäytyminen humalassa, sillä Patrick uhkasi pahoinpidellä ravintolan tiskijukan.

– Kaikki ympärilläni haluavat hakata DJ:n… Minä hakkaan hänet, Patrick Schwarzenegger uhosi.

TMZ-verkkosivuston mukaan Patrick yritti myös päästä sisään klubin eteen parkkeerattuun maasturiin, mutta auton kuski esti häntä. Myöhemmin toimintatähden poika pyyteli ala-arvoista käyttäytymistään anteeksi Twitter-tilillään.

– Olen pahoillani kielenkäytöstäni. Pyydän anteeksi, Patrick twiittasi.

Patrick Schwarzenegger vietti viime kesänä Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää Taylor Swiftin kanssa Massachusettsissa. Lähteen mukaan romanssihuhujen keskiössä pyörivä pari nautti toistensa seurasta muun muuassa romanttisen rantakävelyn aikana. Nuoret viettivät juhlapäivää isolla porukalla. Myös Kennedyn perheen jäsenien tiedetään juhlistaneen itsenäisyyspäivää kantritähden ja tämän ystävien kanssa.