Amanda Bynesille kolmen vuoden vankeustuomio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen teinitähti Amanda Bynes on viime aikoina noussut uransa sijaan otsikoihin pääasiassa oudon käyttäytymisensä ja vielä oudompien Twitter-päivitystensä vuoksi. Taannoin hän julkaisi peilin edessä otettuja vähäpukeisia herutuskuviaan.

Nyt entinen Nickelodeon-kanavan tähti on tuomittu kolmen vuoden vankeusrangaistukseen, joka pannaan toimeen ehdollisena. Amanda Bynesiä syytettiin oikeudessa viime syyskuussa tapahtuneesta ajokortitta ajamisesta. Amandan täytyy nyt noudattaa lakia ja pysyä poissa hankaluuksista, mikäli haluaa välttää vankilaan joutumisen. Lisäksi tähdelle määrättiin 300 dollarin sakkorangaistus.

27-vuotias Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. Hänen suosituimpia elokuviaan ovat muun muassa She’s The Man, Hairspay ja Easy A. Viime vuosina neitokainen on keskittynyt elokuvauransa sijaan muotimaailmaan, sillä hänet tunnetaan myös vaatesuunnittelijana.