Yllätyskäänne: Michael Jacksonia syytetään TAAS pedofiliasta!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Edesmennyt poptähti Michael Jackson joutui elämänsä loppuvaiheessa useaan otteeseen pedofiliasyytösten kohteeksi. Ensimmäisen kerran tähti joutui asian takia oikeuteen vuonna 1993, jolloin väitettynä uhrina oli 13-vuotias Jordy Chandler.

Uusi tapaus sattui vuonna 2003 Martin Bashirin kuvaaman Living with Michael Jackson -dokumentin takia. Video johti siihen, että lopulta tähteä syytettiin Gavin Arvizo -nimisen pojan hyväksikäyttämisestä. Tuolloin Jacksonin ystävä Wade Robson puolusti popparia oikeudessa ja väitti syytteitä perättömiksi.

Nyt julkkiskoreografi on kuitenkin muuttanut mieltään ja väittää Michael Jacksonin käyttäneen häntä seksuaalisesti hyväksi. 30-vuotias Wade Robson vaatii oikeusteitse poptähden kuolinpesältä rahallista korvausta kokemastaan hyväksikäytöstä. Miehen syytteet ja oikeusjuttuun liittyvät lakipaperit eivät ole julkisia.

Robsonin takin kääntäminen vaikuttaa erikoiselta liikkeeltä, sillä mies on vuosia puolustanut Jacksonia julkisuudessa syyttömäksi mieheksi. Parivaljakko tapasi toisensa Waden ollessa viisivuotias. He löysivät yhteisen kielen musiikista ja Robson vietti useita öitä yökylässä Neverland-tilalla. Mies myös nukkui samassa vuoteessa poptähden kanssa, uutisoi TMZ-sivusto.

Robsonin todistus näytteli tärkeää osaa vuoden 2005 oikeudenkäynnissä, jossa Jackson sai vastaansa lukuisia syytteitä. Hänet todettiin syyttömäksi kaikkiin syytteisiin, ja vapautettiin piinaavasta tilanteesta. Michael Jackson pysyi kuolemaansa asti siinä kannassa, ettei ollut koskaan koskenut lapsiin epäsopivalla tavalla tai ahdistellut heitä.