Zoe Saldanan muodot huomattiin kadulla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmanhistorian tuottoisimmaksi elokuvaksi aikoinaan noussut Avatar nosti tähdeksi myös leffan naispääosaa esittävän Zoe Saldanan. Pian uudessa Star Trek Into Darkness -elokuvassa nähtävä tumma elokuvakaunotar deittaili taannoi lyhyen aikaa näyttelijä Bradley Cooperin kanssa.

34-vuotias näyttelijäkaunotar kuvattiin Hollywoodissa matkalla Jimmy Kimmelin keskusteluohjelman kuvauksiin. Kyseessä oli mitä ilmeisemmin hieman viileä päivä, sillä Zoe Saldanin nännit näkyvät melko selvästi läpi hänen mustasta pitkähihaisesta paidastaan.

Zoe Saldana on pitänyt koko uransa ajan yksityiselämänsä tiukasti poissa julkisuudesta. Taannoin hänet kuitenkin bongattiin muun muuassa julkkisjuhlissa läheisissä tunnelmissa Bradley Cooperin kanssa. Kauhea kankkunen -tähti yhdistettiin taannoin myös poptähti Jennifer Lopeziin ja ranskalaiskaunotar Melanie Laurentiin.