Michael Jacksonin huumekierteen syy selvisi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Michael Jacksonin päihderiippuvuudesta on kerrottu hänen kuolemansa jälkeen lukuisia totuuksia, joista jokainen on kertojansa oma. Nyt miehen hengellinen opastaja Deepak Chopra on antanut oman lausuntonsa tähden Propofol-lääkkeen käytölle.

Lukuisia henkisiä oppaita kirjoittanut Chopra kertoi Jacksonin käyttäneen kohtalokasta rauhoittavaa lääkettä päästäkseen henkisiin tiloihin ja vieraillakseen ”kuoleman laaksossa”. Popparin tarkoitus ei siis ollut pelkästään saada hyvät yöunet, vaan myös tavoittaa yhteys henkimaailman kanssa. Chopra oli myös tietoinen siitä, että Jacko käytti liikaa kyseistä lääkettä, uutisoi The Sun -lehti.

Parivaljakko tapasi toisensa vuonna 1988, mistä sai alkunsa pari vuosikymmentä kestänyt julkkisten ystävyys. Deepak Chopra sai tähdeltä puhelun paria päivää ennen tämän kuolemaa. Gurun mukaan Jackson ei lukuisista väitteistä huolimatta kuulostanut tippaakaan väsyneeltä tai paineistetulta viimeisinä päivinään. Tähti oli pikemminkin innostunut uudesta ympäristöaiheisesta Breathe-kappaleestaan, joka on tällä hetkellä Chopran hallussa.