Futistähti bongasi kaunottaren Instagramista – lennätti luokseen sänkyhommiin

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popkaunotar Cheryl Cole koki taannoin järkytyksen, kun hänen avioliittonsa julkkisfutari Ashley Colen kanssa päättyi pettämisskandaalin takia. Nyt miehen ranskalainen ja isopovinen rakastajatar on astunut julkisuuteen. Cole löysi kurvikkaan parikymppisen blondi Eglantine-Flore Aguilarin Instagramista.

Mies lennätti naisen alle kuukauden sisään luokseen turistiluokassa Cole-pariskunnan silloiseen luksukotiin. Miehen vähäpätöinen esitys sai jatkoa, kun hän tilasi näyttävän ravintolaillallisen sijaan heille kotiinkuljetuksella kiinalaista ruokaa, ja ryhtyi pidemmittä puheitta harrastamaan ranskattaren kanssa lemmenleikkejä.

Meikkiartistina työskentelevä Eglantine kertoi The Sunille, ettei seuraa englantilaista jalkapalloa, vaan tiesi Ashleyn lähinnä Cheryl Colen ex-miehenä. Nainen itse aloitti Instagramissa juttelun, mutta Ashley oli se, joka teki lopullisen aloitteen tapaamisen suhteen. Blondille kävi kuitenkin pian selväksi, ettei Ashley kaivannut häneltä muuta kuin yhden illan juttua, eivätkä he ole olleet seksintäyteisen viikonlopun jälkeen tekemisissä.

Ashley Cole sai lähtöpassit kauniilta muusikko-Cheryliltä, kun mies rietasteli vaimonsa tietämättä useiden naisten kanssa. Hiljattain futarikomistuksen kerrottiin löytäneen uutta naisseuraa. Hän deittailee The Valleys -realitysarjan tähteä ja glamourmalli Anna Kelleä. Suhde paljastui muhkeamuotoisen neitokaisen julkaisemasta yhteiskuvassa, jossa pari nähtiin läheisissä tunnelmissa yökerhossa.