Miranda Kerrin rohkea unelmamekko ei rintamusta peitellyt

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miranda Kerrin maailmassa puhaltavat uudet tuulet, sillä hän lopetti vastikään yhteistyönsä Victoria’s Secret -alusvaatemerkin kanssa. Neitokainen saanee epäilemättä edelleen mallimaailman rahakkaimpiin kuuluvia mallikeikkoja.

Nyt 30-vuotias neitokainen poseeraa Australian Marie Claire -lehden kannessa. Mirandalla on yllään erittäin avokaulainen mekko, joka ei tähden rintakehää juurikaan peitä. Vilautusta ei kuitenkaan kuvassa nähdä.

mirandakerr14052013

Gunnedahin pienessä kylässä varttunut Miranda Kerr on naimisissa Hollywood-näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Viiden vuoden ajan yhdessä ollut pariskunta sai taannoin ensimmäisen yhteisen lapsensa, Flynn-pojan. Kerr nimesi esikoispoikansa toisen nimen entisen poikaystävänsä mukaan, koska hän halusi kunnioittaa 15-vuotiaana kuollutta teinirakastaan.