Nicki Minaj haluaa äidiksi – vauva viiden vuoden sisällä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisräppäri Nicki Minaj kiinnitettiin hiljattain tähän mennessä isoimpaan elokuvarooliinsa. Nyt räppäri paljastaa haaveilevansa omasta vauvasta, ja hän on päättänyt tulla äidiksi seuraavan viiden vuoden aikana.

Nicki Minaj on kertonut Marie Claire -lehdelle haaveilevansa jälkikasvusta yhdessä räppärirakkaansa Safaree ”SB” Samuelsin kanssa. Naisen mielestä olisi mahtavaa olla lähitulevaisuudessa peräti kahden tai kolmen lapsen äiti.

– Tahtoisin lapsia seuraavan viiden vuoden aikana. Rakastan lapsia, tähti hihkui haastattelussa.

Kolmekymppinen laulaja on asettanut määräajan perheen perustamiselle, vaikkakin hänen tavoitteenaan on panostaa myös uuteen musiikkiin ja uraan vielä entistäkin enemmän. Hänen mukaansa ihmisen on mentävä koko ajan eteenpäin elämässään.

30-vuotias Nicki Minaj tunnetaan värikkäästä ja ristiriitaisesta julkisuuskuvastaan, jonka keskiössä ovat mauttomaksikin väitetty pukeutumistyyli ja suorasukaiset rap-lyriikat. Monet naisen fanit tietävät hänen useista alter egoistaan, joita hän korostaa muun muassa omaksumillaan aksenteilla ja vaatetuksella. Nainen paljastaa viihtyvänsä kotonaan ilman meikkiä kotiasussaan laiskotellen.