Shauna Sand teinimäisessä herutuskuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboy-malli Shauna Sand vieraili taannoin Playboy Mansionissa järjestetyssä perinteisessä Playboys 2013 Playmate Of The Year -lounastilaisuudessa. Neitokainen oli eräs tapahtuman leikellyimpiä tähtiä.

41-vuotias Shauna ei nimittäin loista luonnollisuudellaan. Nyt hän on kuitenkin julkaissut Instagram-profiilissaan yläosattomia poseerauksia, joissa hänet nähdään täysin meikittömänä. Kuvissa tulevat esiin tähden silikonimuodot ja botox-pistoksilla epäluonnollisiksi turvotetut huulet.

Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa naimisissa ollut Shauna Sand oli vielä jokunen vuosi sitten kuvankaunis malli, jolla oli edessään loistava tulevaisuus. Sittemmin hän haksahti monien muiden Hollywood-naisten tavoin kauneusleikkauksiin, ja lopputulosta saadaan nyt kauhistella lehtien sivuilla. Sand oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996.