Adriana Lima teki paluun – upeampi kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima rankattiin taannoin maailman kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi. NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa naimisissa oleva kaunotar synnytti ensimmäisen lapsensa Valentinan vuonna 2009. Viime aikoina Adriana on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta.

Nyt 31-vuotias supermalli pysytteli lähes vuoden ajan poissa mallikuvista, mutta nyt tilanne on muuttunut. Adriana on nimittäin palannut töihin ja poseerannut ensitöikseen kahden muun Victoria’s Secretin mallikaunottaren kanssa rantatunnelmissa Santa Monicassa. Adrianan lisäksi kuvissa olivat Lily Aldridge ja Behati Prinsloo.

Bahialla Brasiliassa syntynyt Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.