Lacey Wildd esitteli LLL-kokoisia muotojaan rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Silikonirinnat ovat viime aikoina kokeneet hieman inflaatiota, mutta joillain naisilla rintojen koko on lähtenyt käsistä. Eräs sairaalloisen suurten silikonirintojen haltijoista on realitytähti Lacey Wildd, jolla on maailman seitsemänneksi suurimmat rinnat.

44-vuotias Wildd on nyt aiheuttanut silkkaa tyrmistystä Fort Lauderdalen rannalla Floridassa, jossa hän esitteli valtaisia jalkapallon kokoisia silikonitykkejään. Ei liene tarpeen mainita, että hänen bikininsä olivat kovilla tällaisten rintojen painosta.

Lacey Wildd omistaa LLL-kokoiset rinnat, mutta hänen tavoitteenaan on kuitenkin kasvattaa niistä lopulta vähintään QQQ-kokoiset pallot. Blonde Squad -elokuvassakin nähtävä nainen on tähän mennessä suurentanut rintojaan jo 12 kertaa.