Cara Delevingne esitteli tatuointiaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen mallikaunotar Cara Delevingne tunnetaan erikoisesta tyylistään ja sosiaalisen median ahkerasta käytöstä erityisesti kuvien jakamisen muodossa. Äskettäin hän joutui huumekohun keskiöön, sillä paparazzi kuvasi hänellä mahdollisesti kokaiinia sisältäneen pussin.

Nyt Cara Delevingne on esitellyt Instagram-sivullaan taannoin ottamaansa ensimmäistä tatuointia. Erikoisemman kuvasta tekee sen paikka, sillä mallikaunotar teetti leijonan pään oikean käden etusormensa rystyseen. Cara kiittää Twitter-päivityksessään Rihannaa, jonka innoittamana hän otti kuvan newyorkilaisessa Bang Bang -tatuointistudiossa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Cara Delevingne syntyi Lontoossa vuonna 1992. Hänen Pandora-niminen äitinsä toimii muotiavustajana ja hänen isänsä Charles työskentelee kiinteistönvälittäjänä. Mallikaunotar eli vauraassa perheessä ja asui nuoruusvuotensa Belgraviassa sijaitsevassa kartanossa. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.