Iron Sky -elokuva saa jatkoa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuunatseista kertovan Iron Sky -elokuvan tekijät kaavailevat tarinalle jatkoa ja ovat julkaisseet joukkorahoituskampanjan elokuvalle Iron Sky – The Coming Race. Iron Sky on 1,1 miljoonalla eurolla eniten joukkorahoituksella rahaa kerännyt julkaistu elokuva maailmassa.

Elokuvan koko budjetti oli noin kahdeksan miljoonaa euroa. Jatko-osalla pyritään rikkomaan joukkorahoituksen ennätykset tieteisspektaakkelin kasvavan yhteisön avulla.

– Iron Sky kasvoi Star Wreckin aloittamasta internet-ilmiöstä isoksi kansainväliseksi menestystarinaksi. Iso osa yleisöä odotti myös Iron Skylle vaihtoehtoista levitysmallia, mutta rahoitusmallimme ei sitä suvainnut, tuottaja Tero Kaukomaa kertoo.

– Iron Sky osoitti nettiyhteisömme voiman ja sen avulla uskomme pääsevämme pitkälle. Toivotamme jakeluportaan mukaan tähän seikkailuun, mutta tavoitteemme on olla riippuvainen ainoastaan faneistamme.

Iron Skyn jatko-osa kuvataan aikaisintaan 2015.