Jennifer Nicole Leen bikinit pettivät – vilautus lähellä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen fitness-kaunotar Jennifer Nicole Lee kuuluu niihin henkilöihin, jotka käytännössä tienaavat elantonsa bikinisillään poseeraamalla. Hän teki taannoin hurjan muodonmuutoksen pulleasta perheenäidistä supertimmiksi kuntoilijattareksi.

Nyt Jennifer on ikuistettu Floridan auringossa rantapäivän merkeissä. Neito vietti vapaapäivää omintakeiseen tyyliinsä. Hän muun muassa kaatoi vettä märälle t-paidalleen. Myöhemmin paita lähti pois ja urheilullinen julkkis suuntasi aaltoihin polskimaan.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minimittaiset bikinit, joista muodot ovat pursuamaisillaan ulos. Tälläkin kertaa valkoiset bikinit pettivät aalloissa, kun toinen olkain yllättäen irtosi. Jennifer onnistui pelastaa tilanne viime hetkellä.