Miranda Kerr on uimapukukaunotarten aatelia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miranda Kerr asteli vastikään alas arvostetulta palliltaan Victoria’s Secret -alusvaatemerkin enkelinä. Töitä neitokaiselta ei siltikään jää uupumaan, ja 30-vuotias malli onkin jo ryhtynyt uudenlaisiin projekteihin, jotka toivon mukaan vievät hänen uraansa uuteen loistoon.

Nyt Miranda on ollut kuvausessiossa Miamissa. Seksikkäisiin uima-asuihin verhoutunut timmi kaunotar mainostaa otoksilla uutta kosmetiikkasarjaansa. Kerr nähtiin kuvauspaikalla tyylikkään luonnollisena. Hän todisti ulkoasullaan, ettei malli tarvitse välttämättä suurta pakkelikerrosta ollakseen valloittavan kaunis.

Gunnedahin pienessä kylässä varttunut Miranda Kerr on naimisissa Hollywood-näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Viiden vuoden ajan yhdessä ollut pariskunta sai taannoin ensimmäisen yhteisen lapsensa, Flynn-pojan. Kerr nimesi esikoispoikansa toisen nimen entisen poikaystävänsä mukaan, koska hän halusi kunnioittaa 15-vuotiaana kuollutta teinirakastaan.