Nicki Minaj avautui synkästä lapsuudestaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippusuosioon aikoinaan nopeasti noussut hiphop-tähti Nicki Minaj on menestynyt musiikillisesti hyvin, mutta hän on joutunut aika ajoin ankarien arvosteluiden kohteiksi. Uutisoimme taannoin Minajin varttuneen keskellä perheväkivaltaa. Nyt nainen paljastaa joutuneensa myös koulukiusaamisen uhriksi.

Kovapäisellä Nicki Minajilla lienee syytäkin olla paksunahkainen oman tiensä kulkija. Nainen on nimittäin kohdannut lapsuudessaan hurjia vastamäkiä, joiden kiipeämiseen on tarvittu roima määrä sisua. Teen Voguelle haastattelunsa antanut laulajaneitokainen kertoo muuttaneensa ja vaihtaneensa koulua ja ystäväpiiriä usein lapsuudessaan.

Kaunotar on jo aiemmin paljastanut kasvaneensa keskellä väkivaltaa, sillä hänen isä oli alkoholisti, joka pahoinpiteli Minajin äitiä toistuvasti. Nyt hän lisää kertomukseensa, että aina kun hänen vanhempansa tappelivat, pakkasi hänen äitinsä laukut ja lapset ja muutti muualle asumaan. Tämä tarkoitti samalla sitä, että Nicki joutui rakentamaan joka kerta lapsuuden piirinsä uusiksi.

Nickistä tulikin koulukiusaamisen myötä itsetietoinen tyttö, joka ei antanut kiusaajien liikuttaa hänen elämäänsä suuntaan tai toiseen. Hän ei anna negatiivisille voimille sijaa tänäkään päivänä, vaikka kohtaa suuresti arvostelevia kirjoituksia esimerkiksi internetissä.

30-vuotias Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hänet tunnetaan värikkäästä ja ristiriitaisesta julkisuuskuvastaan, jonka keskiössä ovat mauttomaksikin väitetty pukeutumistyyli ja suorasukaiset rap-lyriikat. Monet naisen fanit tietävät hänen useista alter egoistaan, joita hän korostaa muun muassa omaksumillaan aksenteilla ja vaatetuksella.