Bam Margera saapuu maanantaina Suomeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tatuointiartisti Kat Von D:n bestis ja niin ikään Suomi-faniksi useaan kertaan julistautunut Bam Margera on tullut tutuksi Jackass-tempauksistaan. Mies saapuu kesällä Suomeen kolmelle klubikeikalle, ja sitä ennen myös ensi maanantaina.

Lauantaina Kööpenhaminasta strattaavaan Gumball 3000 -ralliin monen muun superjulkkiksen kanssa osallistuva Bam Margera muistuttaa fanejaan Facebookissa seuraamaan hänen YouTube-kanavaansa, sillä tähti aikoo päivittää ahkerasti uutisia tulevan viikon tapahtumista.

Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että keitä suomalaisia julkkiskavereitaan Margera ehtii tapaamaan maanantaina, kun komea Gumball 300 -autojen letka rantautuu Suomen kamaralle ja pysähtyy hetkeksi myös Helsinkiin ennen jatkamistaan kohti Monacoa.

Tunnettuun Jackass-tiimiin kuuluva muusikkona uraa luonut Bam Margera saapuu Suomeen myös heinäkuussa. Bam Margera Is F*ckface Unstoppable -kokoonpano esiintyy 27. heinäkuuta Oulussa järjestettävällä Qstock-festivaaleilla.

Lisäksi yhtye esiintyy Nem Agencyn järjestämillä keikoilla Tampereen Klubilla 26. heinäkuuta ja perjantaina 2. elokuuta Helsingin Virgin Oil Co. -ravintolassa. Bam Margeran itsensä lisäksi hänen uuteen Bam Margera Is F*cface Unstoppable -kokoonpanoonsa kuuluu soittajia vaihtoehtometalliyhtye CKY:stä, jonka musiikkia on kuultu runsaasti Jackass-ohjelmassa. On todennäköistä, että lavalla nähdään myös kotimaisia erikoisvieraita.