Jordana Brewster on upea näky bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brasilialaisamerikkalainen kaunotar Jordana Brewster tähdittää parhaillaan Dallas-saippuasarjan uusintaversiota. Hän esittää kyseisessä ohjelmassa Elena Ramos -nimistä henkilöhahmoa.

Nyt 33-vuotias Jordana poseeraa Health-lehden kansikuvassa bikiniasussa. Upean näköinen kaunotar myöntää eläneensä aikoinaan pelkillä proteiinipatukoilla ja -pirtelöillä, koska halusi laihduttaa vartalostaan kiloja. Neito on kokeillut myös muun muassa kaalikeittodieettiä. Tulokset näkyvät otoksessa, eikä neidon kehossa ole yhtään ylimääräistä.

jordanabrewster17052013

Dallas-televisiosarja kuuluu saippuaoopperoiden kulttiklassikoihin. Vuosina 1981 – 1991 Suomessa esitetty ohjelma kertoi Ewingin öljyperheestä. Viime vuonna sarjaan tehtiin lisää jaksoja, ja ohjelmassa nähdään paraikaa uusi Ewing-sukupolvi. Ohjelmaa tähdittävät muun muassa Josh Henderson, Jesse Metcalfe, Julie Gonzalo ja Jordana Brewster.