Etsintäkuulutettu MTV-teiniäiti antautui poliisille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan tähti Jenelle Evans on ollut lähes jatkuvasti ongelmissa lain kanssa. Nyt 21-vuotiaan julkkiksen elämässä on sattunut jälleen uusi käänne. Jenellen oli määrä saapua maanantaina oikeuden istuntoon Pohjois-Carolinassa, mutta toisin kävi.

Evans pidätettiin viime vuonna, koska hänen epäiltiin vaanineen internetissä entistä poikaystäväänsä. Oikeusistunto koski kyseistä tapausta, ja siinä neitokaisen oli tarkoitus selvitellä asioita. Hän ei kuitenkaan saapunut istuntoon ja siksi etsintäkuulutettiin.

Lopulta Jenelle meni itse Brunswickin piirikunnan vankilalle ja antautui virkavallan käsiin. Hän maksoi 1.000 dollarin, eli 800 euron, takuut ja pääsi vapaaksi. Evans haluaa jättää vanhan sotkun taakseen, ja toivoo, että häntä kohtaan osoitetut syytteet lopulta hylätään.

Taannoin Jenelle halusi kääntää yleisön huomion toisaalle rikoskuvioista, ja hän poseerasi Twitter-palveluun lisäämässään kuvassa vihreissä minibikineissä. Otoksesta näki, että huumausaineet ja sekoilut eivät ole vielä vieneet Evansilta hänen vartalonsa kauneutta.