Miranda Kerrin rinnat paljastuivat kuvauspaikalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miranda Kerr ei ole enää Victoria’s Secret -merkin enkeli, mutta edelleen neito on varsin haluttu malli muotimarkkinoilla. Hän on jälleen osallistunut kuvauksiin, jotka tällä kertaa tehtiin Miami Beachilla.

Miranda tarjosi paparazzeille varsinaista silmäniloa rannalla, sillä neitokaisen rinnat vilahtivat esiin alas valahtaneen puseron ansiosta. 30-vuotias malli näytti nauttivan Kora Organics -meikkibrändin kuvauksista silmin nähden. Kuvista päätellen hän vain naurahteli tyynesti, kun rintavarustus tuli kaikkien nähtäväksi. Katso kuvat tästä.

Miranda Kerr kertoi aiemmin tänä vuonna haastattelussa suhtautuvansa todella intohimoisesti terveyteen ja urheiluun. Hän on opiskellut ruokavalioita, ja tietää hyvän ravinnon vaikuttavan ihmisen suorituskykyyn. Hän ei kuitenkaan suostu tarkkailemaan kaloreja, sillä se ei ole mallin mielestä olennaista.