The Rolling Stones -tähti unohti palauttaa kirjan – jättisakot uhkaavat!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarisen The Rolling Stones -yhtyeen kitaristi ja perustajajäsen Keith Richards tunnetaan musiikkiuransa lisäksi päihdesekoiluistaan. Nyt rokkaria uhkaa liki 24.000 euron sakkomaksut – perijänä brittiläinen kirjasto.

Rollarikitaristi on nimittäin unohtanut palauttaa Kentin Dartfordin kunnankirjastosta lainaamansa kirjat. Miehellä on sakkoja jopa 50 vuoden takaa, Femail First raportoi.

Kirjasto oli Richardsin lempipaikka hänen nuoruudessaan, ja hän vietti siellä paljon aikaa. Muusikko muun muassa nautti kirjastossa vallinneesta hiljaisuudesta. Kirjastosta kuiskitaan, että yleensä suurimmat sakot pyörivät 120 euron kieppeillä.

Taannoin Keith Richards kertoi rikkovansa alituiseen lakia kantamalla mukanaan teräasetta. Teräaseen kantaminen rikkoo lakia, sillä monissa maissa veitsen hallussapito julkisella paikalla on laitonta. Richards jäi vuonna 1975 poliisin haaviin teräaseensa kanssa Arkansasissa, Yhdysvalloissa. Tuolloin hän ja bänditoveri Ronnie Wood pysäytettiin ja poliisit löysivät piilotetun kääntöveitsen. Richards pidätettiin tuolloin tappavan aseen hallussapidosta, mutta hän selvisi ilman syytettä.