Opettaja hieroi naisoppilasta banaanilla – sai erikoisen tuomion

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus opettajien kerrotaan ylittäneen ammatilliset rajansa koskettelemalla esimerkiksi oppilaitaan epäsopivalla tavalla. Nyt floridalaisen lukion opettaja erotettiin kolmeksi päiväksi, koska hän koski naisoppilastaan banaanilla.

Jonathan Hampton yritti saada oppilaan huomion freudilaisen psykologian tunnilla, ja teki sen kyseenalaisin keinoin. Hän otti tämän eväsbanaanin ja hieroi sillä naisen päätä ja kaulaa. Oppilaan vanhemmat kertoivat tapauksesta koulun henkilökunnalle, ja miesopettaja joutui kolmeksi päiväksi palkattomaan kotiarestiin tekonsa vuoksi.

Hamptonin asianajajan Mark Fiedelholtzin mukaan opettajan banaanitempussa ei ollut mitään seksuaalista. Miesopettaja on palannut jo takaisin kouluun huolimatta yleisestä vastustuksesta. Erään oppilaan isoäiti Dale Johnson pitää esimerkiksi tapausta kuvottavana.

– Se on ällöttävää, erittäin ällöttävää. Hänen ei pitäisi saada opettaa. Et vain tee tuollaisia asioita ja sitten selviä niistä, kertoi nainen Click Orlando -sivustolle.