Google ei käynyt henkilöllisyystodistuksesta – Amandaa ei päästetty lentokoneeseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Amanda Bynes on viime aikoina kilpaillut Lindsay Lohanin kanssa pahiten raiteilta eksyneen ex-teinitähden tittelistä. Tähdeltä on nähty esimerkiksi Twitterissä toinen toistaan erikoisempia päivityksiä ja kuvia, ja taannoin hänet tuomittiin vankilaan mikäli ei pysyttele poissa vaikeuksista.

Nyt Amandan epäonni on jatkunut, sillä häneltä evättiin pääsy lennolle New Jerseystä Los Angelesiin. TMZ-verkkosivuston mukaan yksityiskoneen lentäjä tarkisti Teterboro Airportin lentokentällä matkustajien henkilöllisyyspaperit. Amanda Bynesin ajokortti on kuitenkin parhaillaan hyllyllä, eikä hänellä ollut minkäänlaista muuta virallista henkilöllisyystodistusta mukanaan.

Näyttelijätär yritti todistella henkiöllisyyttään käskemällä lentäjää etsimään hänet Googlen avulla. Tähden kerrotaan myös huutaneen ääneen hänen olevan Amanda Bynes. Lentäjä soitti lentoyhtiön edustajalle kysyäkseen, olisiko Bynesillä minkäänlaista mahdollisuutta päästä mukaan koneeseen, mutta vailla henkilöllisyystodistusta ollutta tähteä ei valitettavasti voitu päästää lennolle.

27-vuotias Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. Hänen suosituimpia elokuviaan ovat muun muassa She’s The Man, Hairspay ja Easy A. Viime vuosina neitokainen on keskittynyt elokuvauransa sijaan muotimaailmaan, sillä hänet tunnetaan myös vaatesuunnittelijana.