Amanda Bynes sekoili rajusti – poliisi vei mielisairaalaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Amanda Bynes on viime aikoina osoittanut olevansa varsinainen viiden tähden sekopää. Hän muun muassa yritti vastikään todistella henkilöllisyyttään lentokentällä pelkän Googlen avulla. Nyt entinen teinitähti on pidätetty ja toimitettu sairaalaan psykiatriseen arviointiin.

Lindsay Lohanin kanssa pahiten raiteilta eksyneen ex-teinitähden tittelistä kilpaileva Amanda Bynes pidätettiin, koska hän heitti toissayönä vesipiipun New Yorkin asuntonsa ikkunasta. NBC New Yorkin mukaan poliisit olivat alun perin saapuneet paikalle ovimiehen ilmoitettua rakennuksessa tapahtuneesta häiriökäyttäytymisestä. Bynes oli nimittäin polttanut marihuanaa kerrostalonsa aulassa, ja livahtanut sen jälkeen 36. kerroksessa sijaitsevan luksuskotiinsa.

Kun virkavalta oli saapunut paikalle, oli Bynes heittänyt bonginsa ikkunasta ulos. Nyt neitokaista syytetään huumevälineiden hallussapidosta ja todisteiden vääristelemisestä. Hänet toimitettiin Rooseveltin sairaalaan psykiatrista arviointia varten.

27-vuotias Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. Hänen suosituimpia elokuviaan ovat muun muassa She’s The Man, Hairspay ja Easy A. Viime vuosina neitokainen on keskittynyt elokuvauransa sijaan muotimaailmaan, sillä hänet tunnetaan myös vaatesuunnittelijana.