Krista Siegfrids huippuseksikkäänä videolla – Amen!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomen euroviisuedustaja Krista Siegfrids veti Malmössä upean show’n, mutta jäi kuitenkin lopulta kisassa heikoille pisteille. Neitokaisen popparin ura on silti kotimaassamme erinomaisessa nosteessa.

Marry Me -kappaleen esittäjä on julkaissut nyt uuden Amen!-singlen musiikkivideon, josta ei paljasta pintaa puutu. Videolla Krista nähdään rokkiglamouria tihkuvissa alusvaatteissa kadulla keskellä yötä. Siegfried päätyy limusiiniin ja sieltä yökerhoon, jossa suutelee maineensa mukaisesti naista.

Popkaunottaren kuuluisa lesbosuudelma Euroviisuissa nostatti kilpailujen aikaan kohua laajasti. Uudella bileraidalla partyihin ovat tulleet mukaan myös miestripparit. Kyseisen S&M-henkisen videon on ohjannut Elias Koskimies.