Mel B korosti poveaan – ihan näin ei olisi tarvinnut

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viimeisen viikon sisällä Cannesiin on pakkautunut elokuva- ja viihdemaailman kuumimpia nimiä. Elokuvajuhlilla nähtiin myös brittiläisen Spice Girls -yhtyeen laulaja Melanie Brown.

Neito bongattiin paparazzikuviin viimeksi luksusjahdillaan bikineissä. Nyt 37-vuotias Mel B on ikuistettu sinisessä juhla-asussa mitä ilmeisimmin matkalla punaiselle matolle. Kaunotar onnistui näyttämään seksikkään tyylikkäältä povea korostavassa leningissä.

20130525-160431.jpg

20130525-160447.jpg

Melanie Brown, eli Mel B, on tehnyt kolme lasta kolmen eri miehen kanssa. Poplaulajan Phoenix-tyttären isä on hollantilainen tanssija, jonka Brown tapasi taannoin Spice Girlsien maailmankiertueella. Hänellä on Angel Iris -niminen tytär Hollywood-tähti Eddie Murphyn kanssa. Melanie Brown synnytti vuonna 2011 Madison-nimisen tyttären, jonka isä on hänen nykyinen aviomiehensä.