Tämä Gangnam Style -tähden kaksoisolento huijasi supertähtiä – meni täydestä!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yksi vuoden 2012 mieleenpainuvimmista ilmiöistä oli epäilemättä korealaisen PSY-räppärin jättihitti Gangnam Style, josta muodostui maailmanhistorian toistaiseksi suosituin musiikkikappale. Biisi sai vastikään myös seuraajan, jonka video keräsi kolmessa vuorokaudessa 100 miljoonaa katsojaa.

Ranskassa järjestettävien Cannesin elokuvajuhlien vieraat ja järjestäjät bongasivat tapahtumassa epäilyttävästi Gangnam Style -hittinikkaria muistuttavan miehen. He kuitenkin joutuivat höynäytetyksi pahimman kerran, sillä kyseessä ei ole oikea PSY, vaan muusikon kaiksoisolento, Park Jae-sang -niminen mies.

New York Post -lehden mukaan kaksoisolento onnistui yhdennäköisyydellään huijaamaan itselleen esimerkiksi ilmaisia juomia ja ruokia. Hänet nähtiin myös juhlimassa muun muassa seurapiirijulkkis Goga Ashkenazin järjestämissä ökybileissä a-luokan tähtien kanssa. Skyfall-näyttelijätär Naomie Harris jopa twiittasi yhteiskuvan hänestä ja ”Psystä”.

20130525-164258.jpg

20130525-164304.jpg

Oikea PSY oli Cannesin elokuvajuhlien aikana osallistumassa Las Vegasissa järjestettyssä Billboard Music Awards -musiikkigaalassa. Kaksoisolento jäi kiinni todellisen muusikon esiinnyttyä New Yorkissa kuvatussa Live with Michael and Kelly -keskusteluohjelmassa. PSY kommentoi kaksoisolentojupakkaa Twitterissä tuttuun, hillittyyn tyyliinsä.

– Näyttää siltä, että Cannesissa on toinen minä… Sanokaa hänelle hei, muusikko twiittasi.

Aiemmin PSY suunnitteli uuden singlen nimeksi Assarabia-nimitystä, joka on Korean kielen slangisana ja tarkoittaa tyydytystä. Kappaleen nimi aiheutti kuitenkin hämmennystä Twitter-palvelussa, kun yhdysvaltalainen toimittaja Steve Herman huomautti, että se voitaisiin tulkita arabimaailmaa halventavaksi. PSY vastasi kommentteihin nopeasti ja kertoi muuttavansa kappaleen nimen.