Karmaiseva Photoshop-moka kahluualtaan pakkauksessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lähes kaikki mainos- ja tuotekuvat käsitelleen nykyään digitaalisesti, ennen kuin ne päätyvät julkiseen levitykseen. Tarkoituksena on saada tuote näyttämään paremmalta ja myyvämmältä, mutta ajoittain kuviin päätyy varsin noloja virheitä.

Reddit-yhteisömedian käyttäjä Matenbock havaitsi varsin pahan mokan täytettävän Pixar Cars -kahluualtaan tuotepaketista. Ensinnäkin naisen kuva on tökerösti leikattu keskelle lasten kuvaa. Toiseksi nainen näyttää nimittäin tunkevan kättään pienen poikalapsen uimahousuihin.

20130525-224425.jpg

20130525-224429.jpg

Jotkut internet-käyttäjät epäilivät kuvaa käyttäjä Matenbockin itsensä muokkaamaksi. Consumerist-verkkosivuston Chris Morran kuitenkin huomautti, että samalla kuvalla varustettua tuotetta myydään myös verkkokaupoissa, kuten eBay ja Amazon. Tällä hetkellä niissä oleva kuva on kuitenkin jo toinen. On myös mahdollista, että näillä kuvilla on myyty piraattituotteita.

– Kuten useissa tuotetta esittelevissä kuvissa, tämäkin on itseasiassa koostettu useista valokuvista. Sen voi huomata esimerkiksi naisen karkeasti leikatuista jaloista, painotuotannon parissa työskennellyt Chris Morran kuvaili.