Amanda Twitter-sodassa photoshopatun kuvan takia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Amanda Bynes rypee julkisuudessa kohusta toiseen. Äskettäin entinen teinitähti pidätettiin ja toimitettiin sairaalaan psykiatrista arviointia varten. Aktiivisena Twitter-bloggaajana tunnettu Amanda käy parhaillaan kiivasta sanasotaa Perez Hiltonin ja In Touch -lehden kanssa.

Amanda Bynes sai lokaa niskaan haukkuessaan julkkisbloggaaja Perez Hiltonia rumaksi. Samalla neitokainen haukkui In Touch -lehden toimittaja Jessica Finnin, koska nainen oli julkaissut lehdessä photoshopatuksi väitetyn kuvan Amandasta. Perez Hilton tykitti Amandalle vähintäänkin yhtä rajusti takaisin, kun taas Jessica Finn tyytyi naureskelemaan moniongelmaisen tähden kiukkukohtaukselle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Koko jupakassa on kyse In Touch -lehden tekemästä haastattelusta, ja Amanda on väittänyt, että kansikuvassa on käytetty liian vanhaa kuvaa, ja että muut lehdessä olevat kuvat olisivat tekaistuja. Amanda Bynes pidätettiin pian Twitterissä käydyn sanaharkan jälkeen, koska hän oli heittänyt vesipiipun asuntonsa ikkunasta ulos.

27-vuotias Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. Hänen suosituimpia elokuviaan ovat muun muassa She’s The Man, Hairspay ja Easy A. Viime vuosina neitokainen on keskittynyt elokuvauransa sijaan muotimaailmaan, sillä hänet tunnetaan myös vaatesuunnittelijana.