Realitytähti haki huomiota – biletoppi ei jättirintoja piilotellut

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen realitytähti Holly Hagan esiintyy Geordie Shore -sarjassa. Tähti otti jokunen aika sitten 32FF-kokoiset silikoni-implantit, jotka löystyivät ja kääntyivät laihdutuksen aikana ympäri hänen ihonsa sisällä.

21-vuotias julkkiskaunotar joutuikin menemään leikkaukseen, jossa hänen roikkuvat ”mummorintansa” korjattiin jälleen kiinteiksi. Nyt Holly ikuistettiin paparazzikuviin Australiassa, Adelaidessa, jossa hän oli lähdössä viettämään bileiltaa paikallisella klubilla.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Purppuranvärisen hiuspehkonsa kanssa seksikkäästi tepastellut Hagan oli valinnut ylleen kurveja korostavan asun. Hänen toppinsa toi esimerkiksi esiin suuren rintavarustuksen. Jalassa tähdellä oli leopardiprinttiset housut ja korkokengät.