Grrrr, Playboy-vaimo rintava näky punaisella matolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboy-neitokainen Crystal Harris meni taannoin naimisiin itseään 60 vuotta vanhemman aikuisviihdemoguli Hugh Hefnerin kanssa. Pariskunta vihittiin Kaliforniassa beverlyhillsiläisessä Playboy-kartanossa.

Nyt 27-vuotias Crystal Harris on osallistunut julkkiksia pursuileviin uima-allasbileisiin Las Vegasissa. DJ:n taitotaan paikan päällä esitellyt kaunotar poseerasi paparazzeille punaisella matolla minibikineissä, joiden yläosa näytti rintojen päälle solmitulta polkkakuvioiselta rusetilta.

Bileiden juontaja Charlie Sheen teki juhlien suhteen ”oharit”, joten Harris leikitteli kuvaajien edessä myös näyttelijämiestä esittävän pahvinaamarin kanssa.

Hugh Hefnerin piti mennä naimisiin on-off-tyttöystävänsä Crystal Harrisin kanssa jo vuoden 2011 heinäkuussa, mutta Playboy-kaunotar purki kihlauksen vain päiviä ennen häitä. Pariskunta palasi takaisin yhteen muutama kuukausi eron jälkeen. Hugh Hefner on ollut aiemmin naimisissa Mildred Williamsin ja Kimberley Conradin kanssa.