Doutzen Kroes tuo sähköä bikineihin: ”Seksikäs lehmityttö”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollantilainen supermalli Doutzen Kroes synnytti vuonna 2011 esikoispoikansa Phyllon Joyn. Neitokaisen mallivartalo on toipunut synnytyksestä täydelliseen muotoonsa, joka on nähtävissä tähden uusimmissa malliotoksissa.

28-vuotias Doutzen on nyt ikuistettu H&M-vaatemerkin kesäisiin mallikuviin, joissa hän debytoi muun muassa seksikkäänä lehmityttönä mustan cowboy-hattunsa kanssa. Kaunottaren vartaloa imartelevat malliston mustat bikinit, seksikäs uima-asu ja vaaleat minishortsit.

Hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes on poseerannut muun muuassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero-lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvona. Lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille. Hän on Forbes-lehden mukaan yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.