Solarium-äiti myönsi addiktionsa: ”Haluan lopettaa!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tunnetuin rusketushullu perheenäiti lienee yhdysvaltalainen Patricia Krentcil, mutta kyseinen nainen ei ole ainoa solariumkäynneistä ja itseruskettavista voiteista innostunut neitokainen. Vähintään yhtä kova addikti löytyy Pohjois-Dakotasta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Sarah Willman on ruskettanut ihoaan 14-vuotiaasta lähtien. Hän käy solariumissa viisi kertaa viikossa, ja paahtaa nahkaansa 20 minuutin ajan. Barbie-nukkea idolisoiva nainen on niin riippuvainen rusketussessiostaan, että livahtaa solariumiin aviomieheltään salaa.

Osa-aikainen malli myöntää haluavansa suklaanruskean ihon, koska kärsii huonosta itsetunnosta. Jotkut tahot ovat Willmanin ihonvärin ansiosta luulleet häntä afroamerikkalaiseksi.

– En halua nähdä ihoeksperttiä, koska jos jotain on pielessä, en halua tietää siitä. Haluan lopettaa, mutta en tiedä miten, kertoo Sarah Willman Tanorexic-ohjelmassa.