Kohutähti Amanda Bynes sivalsi rajusti Rihannaa – sai samalla mitalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Amanda Bynes on viime aikoina kirjoitellut Twitteriin viestejä muille tähdille. Hän esimerkiksi on ihaillut julkisesti räppäri Drakea. Viimeksi neito kävi sanasotaa Perez Hiltonin ja In Touch -lehden toimittajan kanssa.

Nyt Amandan sivallusten kohteeksi on joutunut poptähti Rihanna. Bynes kirjoitti laulajalle, ettei kukaan tahdo olla tämän rakastaja. Hän myös kertoi miltei nimenneensä koiransa Rihannaksi. Kohujulkkis viittasi myös kommenteissaan Rihannan ja Chris Brownin pahoinpitelykohuun.

– Chris Brown hakkasi sinut, koska et ole tarpeeksi kaunis, kirjoitti Amanda Twitter-palvelussa.

Bynes poisti loukkaavat viestit, mutta sana oli lähteny jo kulkemaan julkisesti. Rihanna oli nopea vastaamaan loanheittoon ja antoikin pian oman näpäytyksensä kohuissa ryvettyneelle Bynesille.

– Näettekö, mitä tapahtuu, kun väliintulo peruutetaan? Kirjoitti Rihanna blogiinsa.

27-vuotias Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. Hänen suosituimpia elokuviaan ovat muun muassa She’s The Man, Hairspay ja Easy A. Viime vuosina neitokainen on keskittynyt elokuvauransa sijaan muotimaailmaan, sillä hänet tunnetaan myös vaatesuunnittelijana.