Amanda syyttää poliisia: ”Hän löi vaginaani! Seksuaalista ahdistelua!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Amanda Bynes on viime aikoina kirjoitellut Twitteriin viestejä muille tähdille. Räppäri Drakea heruttanut neito sivalsi vastikään poptähti Rihannaa, ja kertoi laulajan saaneen aikoinaan turpiinsa Chris Brownilta, koska tämä ei ollut tarpeeksi kaunis.

Nyt pahanilkinen Amanda on joutunut ongelmiin poliisin kanssa. Hänet pidätettiin torstai-iltana, ja neitokainen väittää joutuneensa konstaapelin seksuaalisen ahdistelun kohteeksi. Mikäli Bynesia on uskominen, virkavallan edustaja kosketteli muun muassa hänen alapäätään.

– Hän löi vaginaani. Seksuaalista ahdistelua. Iso juttu. Sitten soitin kytät hänen peräänsä, kertoi Bynes Twitter-viestissään.

Bynesin pidätyksen syyksi kerrottiin medioissa se, että nainen heitti bongin ulos kerrostalo-asuntonsa ikkunasta. Tähti kiisti viestissään teon, ja väitti uutisointia valheiksi. New Yorkin poliisin edustajan mukaan Amandan ahdisteluväitteiden todenperäisyyttä tutkitaan paraikaa, uutisoi TMZ-sivusto.

27-vuotias Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. Hänen suosituimpia elokuviaan ovat muun muassa She’s The Man, Hairspay ja Easy A. Viime vuosina neitokainen on keskittynyt elokuvauransa sijaan sekoilemiseen ja muiden julkkisten nettikiusaamiseen.