Supermalli Cara Delevingne musiikkiuralle? Rihanna antaa neuvoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Cara Delevingne on tekee parhaillaan nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Sosiaalista mediaa ahkerasti käyttävä tähti joutui taannoin huumekohun keskiöön, sillä paparazzi kuvasi hänen hallussaan mahdollisesti kokaiinia sisältäneen pussin.

Mallinura ei kuitenkaan tunnu riittävän Cara Delevingnelle, sillä hän haaveilee myös urasta musiikin parissa. The Sun -lehden mukaan 20-vuotias kaunotar yrittää saada levytyssopimuksen Jay-Z:n Roc Nation -levy-yhtiölle. Caran kerrotaan konsultoineen asiasta Rihannaa ja Rita Oraa, joiden musiikkiura lähti käyntiin juurikin Jay-Z:n ansiosta.

Mallikaunotar on nauhoittanut demon Roc Nationille, ja hänen kerrotaan olevan toiveikas musiikkinsa julkaisun suhteen. Cara Delevingne on tehnyt töitä myös näyttelijänä. Hänet nähtiin pienessä roolissa vuonna 2012 julkaistussa Anna Karenina -elokuvassa.

Cara Delevingne syntyi Lontoossa vuonna 1992. Hänen Pandora-niminen äitinsä toimii muotiavustajana ja hänen isänsä Charles työskentelee kiinteistönvälittäjänä. Mallikaunotar eli vauraassa perheessä ja asui nuoruusvuotensa Belgraviassa sijaitsevassa kartanossa. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.