Tällaisia rantaleijonia Kardashianien naiset ovat piilotelleet

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa tutustutaan Kardashianien julkkisperheeseen, jota luotsaavat eteenpäin matriarkka Kris Jenner ja hänen olympiavoittajapuolisonsa Bruce. Lapsista kuuluisimpia ovat perheen tytöt Kim, Kourtney, Khloe, Kendall ja Kylie.

Taannoin lomaili Kreikassa, jossa lähes koko klaani oli paikalla. Mukana olivat siten myös Bruce-isä ja pojat Brody ja Brandon Jenner. Komistukset esittelevät paparazzeille amerikkalaista mieskomeutta eri ikäluokissa.

Taannoin julkisuuteen levisivät huhut, joiden mukaan Bruce Jenner nauttisi mielellään naisten vaatteisiin pukeutumisesta. Väitteet kuultiin mediassa Krisin entisen aviomiehen Robert Kardashianin lesken, Ellen Piersonin huulilta. Nainen on vainonnut julkkisperhettä muillakin kyseenalaisilla paljastuksilla.