Amanda Bynes kiisti pilkanneensa Rihannaa – jatkoi kuitenkin vielä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Amanda Bynes sivalteli vastikään poptähti Rihannaa Twitter-viesteissään. Hän esimerkiksi väitti Chris Brownin lyöneen aikoinaan tähteä, koska hän ei ole tarpeeksi kaunis.

Rihanna antoi vastauksensa twiitteihin, ja kertoi pitävänsä Bynesia seonneena tapauksena. Nyt 27-vuotias kohujulkkis on kuitenkin kieltänyt lähettäneensä barbadoslaiselle kaunottarelle epämiellyttäviä viestejä. Amandan mielestä joku muu kirjoitti sivallukset huijauksen takia.

– Näin muutaman matkitun viestin, joissa muka pilkkaan Rihannaa. Minua seuraa niin monta ihmistä, että joku keksii aina huijausviestejä. Minusta tuntuu, että minun täytyy osoittaa tämä kirjoitus heille, kirjoitti Amanda Bynes Twitter-palvelussa.

Pilailuviestit kieltänyt tähti jatkoi kuitenkin samantien Rihannan sivaltelua. Amanda muun muassa ihmetteli seuraavissa Twitter-viesteissään, minkä takia hänen tupakanpolttoaan pidetään huumeongelmana, kun Rihanna voi polttaa mielensä mukaan marihuanaa. Hän myös julisti kirjoituksessaan, ettei tarvitse vieroitushoitoa, koska ei käytä huumeita tai alkoholia lainkaan. Hän on omien sanojensa mukaan nautintoaineille allerginen.