Amanda Bynes otti rokkarin hampaisiinsa: ”Rumin nainen ikinä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kohukaunotar Lindsay Lohan päätyi juuri onnellisesti vieroitushoitoon, ja sen jälkeen on eräs toinen julkisuudessa ryvettynyt neitokainen päässyt mediahuomion keskipisteeksi. Hän on näyttelijätär Amanda Bynes, joka tunnetaan esimerkiksi tähtikollegoidensa julkisesta tylyttämisestä.

Viimeksi neidon hampaissa oli poptähti Rihanna. Nyt 27-vuotiaan Amandan sanallinen miekka on sivaltanut Kurt Cobainin leskeä Courtney Lovea, joka yritti puolustaa kohuneitoa sosiaalisessa mediassa. Rokkarimamman viesti oli, että ihmisten tulisi antaa Bynesin kaltaiselle kauniille, lahjakkaalle nuorelle naiselle tilaa.

Love muistutti seuraajiaan siitä, että jokaisella on omat ylä- ja alamäkensä. Amanda ei kuitenkaan välittänyt saamastaan tuesta, vaan iski sangollisen lokaa auttajansa suuntaan.

– Courtney Love on rumin nainen, jonka olen ikinä nähnyt. Se, että hän mainitsi minut, saa minut ja ystäväni nauramaan! Kirjoitti Amanda Twitter-blogissaan.

Rokkinainen vastasi saamaansa törkyviestiin ystävällisyydellä. Hän kertoi, ettei ollut tarkoittanut hyökätä Amandan kimppuun. Hän muistutti Bynesiä siitä, että on ollut tämän kengissä, ja tietää, ettei se ole helppoa. Courtney jopa ehdotti naisille syvällistä juttutuokiota.