Gemma Arterton on ylpeä näistä kurveistaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hannu ja Kerttu: Noitajahti -elokuvan naistähti Gemma Arterton meni taannoin naimisiin päätähti Daniel Craigin sijaisvartaloa James Bond -elokuvassa esittäneen stuntmiehen kanssa. 27-vuotias brittikaunotar on nyt kertonut itkevänsä fanikirjeitään lukiessaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nainen tuntee itsensä äärimmäisen onnistuneeksi lukiessaan naisten ja tyttöjen hänelle antamaa palautetta. Gemma nimittäin luetaan niin sanotusti normaalivartaloisten näyttelijöiden joukkoon, ja hän saakin faneiltaan ylistystä kauniista ulkokuorestaan ja esimerkillisestä roolimallin ominaisuudestaan. Brittiläisessä Lorraine -televisio-ohjelmassa vieraillessaan neitokainen myönsi, että hän itkee viikoittain fanipostin takia.

Gemma muun muassa kertoo inspiroineensa minäkuvansa kanssa painivia teinityttöjä hyväksymään vartalonsa. Hänen mielestään kauneus on aina katsojan silmissä, ja nuorten tyttöjen tulisi ymmärtää, että kaikki naiset ovat mahtavia – olivat he sitten minkäkokoisia tahansa.