Johnny Depp palkkasi kodittomia elokuvan näyttelijöiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodin kaurissilmäinen näyttelijäkomistus Johnny Depp seurustelee jälleen rakastamansa Amber Heardin kanssa. Nyt mies on osoittanut olevansa myös tunnejärjeltään viisas, sillä hän on palkannut vähäosaisia ihmisiä elokuvansa näyttelijöiksi.

Johnny Depp on The Sunin mukaan kuvaamassa parhaillaan sci-fi -aiheista trilleri Transcendenceä Uudessa Meksikossa yhdessä Morgan Freemanin, Cillian Murphyn ja Rebecca Hallin kanssa. Deppin tiedetään auttavan ihmisiä mieluusti, ja nyt näyttelijä on palkannut paikallisia kodittomia näyttelemään elokuvan extraosuuksiin.

Mies on tehnyt kodittomien kanssa yhteistyötä ennenkin. Johnny Depp nimittäin aiheutti vuonna 2011 kohinaa ostamalla yhden suosituista käyttöhatuistaan kodittomalta ihmiseltä. Näyttelijä tunnetaan innokkaana hattujen keräilijänä, ja hänen ex-vaimonsa on julkisesti myöntänyt päähineiden ajaneen hänet toisinaan hulluuden partaalle.