Robert Pattinson etsii blondia – tässä syy brunetteboikottiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vampyyripariskunta Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde tuli äskettäin jälleen kerran tiensä päähän, kun herra Pattinson pakkasi tavaransa ja lähti. Eron syynä oli pettämiskohussa Kristenin kanssa jo aiemminkin ryvettynyt ohjaaja Rupert Sanders.

Nyt Robert on vakuuttanut viihtyvänsä sinkkuna, mutta HollywoodLife.com-sivusto paljastaa, että seuraavaksi hän tahtoo rinnalleen naisen, joka on Kristenin vastakohta. 27-vuotias vampyyritähti on kertonut haluavansa rakkaakseen vaaleahiuksisen naisen, joka ei muistuta tippaakaan hänen entistä mielitiettyään.

Robert ei myöskään ole valmis vehtailemaan vieraiden naisten kanssa tai hyppäämään sängystä toiseen. Mies on painottanut, että hänelle tärkeintä on tunneside, jonka jälkeen on vasta valmis viemään suhdetta pidemmälle.

Twilight-pariskunnan suhteen uudelleen lämmittäminen meni mönkään, kun Kristen Stewart jäi toistamiseen kiinni saman ohjaajan kanssa. Robert ei pystynyt enää luottamaan vampyyrielokuvien rakastettuunsa, ja päätti jatkaa elämäänsä tahollaan.