Lesbosarjan kaunotar jumppasi rannalla – käänsi takuulla katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin esitetyssä L-koodi -televisiosarjassa nähty amerikkalaiskaunotar Sarah Shahi on tuttu kymmenistä muistakin televisiosarjoista, mutta varsinaista läpimurtoa sivuosissa viihtyvä neitokainen ei ole vielä tehnyt.

Nyt Sarah on kuvattu miehensä Steve Howeyn ja lapsensa kanssa nauttimassa rantalomasta Havaijilla. Perheenäiti näytti samalla nautiskelevan myös jumppahetkestä.

31-vuotias Sarah Shahi, oikealta nimeltään Aahoo Jahansouzshahi, aloitti varsinaisen näyttelijäuransa vuonna 2000. Hän sai ensimmäisen näkyvämmän roolinsa jo samana vuonna Spin City -sarjassa. Sittemmin sarjojen sivuosia on tullut kymmeniä, ja Sarah on nähty muiden muassa sarjoissa Teho-osasto, Supernatural, L-koodi ja Sopranos sekä muutamissa elokuvissa. Vuonna 2011 hän tähdittää uutta Fairly Legal -televisiosarjaa.