Tiukka mekko korosti Bond-tytön muotoja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen kaunotar Gemma Arterton nousi tunnetuksi James Bond: Quantum of Solace -elokuvan kautta. Sittemmin näyttelijätär on mennyt naimisiin Daniel Craigin sijaisvartalona toimineen stunttimiehen kanssa. Gemma nähtiin taannoin valkokankaalla Hannu ja Kerttu: Noitajahti -elokuvassa.

27-vuotias näyttelijätär jatkaa yliluonnollisten aiheiden parissa, sillä hän tähdittää seuraavaksi Byzantium-nimistä vampyyridraamaa. Gemma Arterton kuvattiin saapumassa elokuvan näytökseen aihepiiriin sopivassa mustassa, tiukassa mekossa, joka todella korosti kaunottaren kuuluisia muotoja.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Gemma Artertonilla on historiaa kuvausryhmän jäsenen kanssa seurustelusta, sillä taannoin hän tapaili 19-vuotiasta espanjalaista stuntmies Eduardo Munozia. Pariskunta tapasi toisensa Munozin toimiessa Artertonin ratsastuksenopettajana Prince Of Persia : The Sands Of Time -elokuvan kuvauksissa. Suhde päättyi myöhemmin samana vuonna, sillä he olivat liian nuoria vakavaan suhteeseen eikä heillä ollut yhteistä kieltä.