Jenniferin Nicole Lee suuntasi meren aaltoihin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen fitness-kaunotar Jennifer Nicole Lee tunnetaan hekumallisesta bikinivartalostaan, jota nainen esittelee varsin usein Miami Beachin rannalla. Tällä kertaa aallot olivat viedä naisen uimapuvun mennessään.

Floridan aalloissa ikuistettu seksikäs perheenäiti oli valinnut ylleen niin minikokoiset bikinit, että ne eivät kestäneet kunnon polskintaa. Jenniferin noustessa märkänä ylös merestä totuus paljastui. Asu oli löystynyt sekä ylä- että alapäästä antaen paparazzeille kuvattavaa.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minimittaiset bikinit, joista muodot ovat pursuamaisillaan ulos. Jokin aika sitten tähden valkoiset bikinit pettivät aalloissa, kun toinen olkain yllättäen irtosi. Jenniferin onnistui pelastaa tilanne viime hetkellä.