Outkast-räppäri loukkaantui kesken esiintymisen – pitkä tauko keikkoihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiteillään Ms. Jackson ja Hey Ya! huippumenestystä niittänyt hiphop-duo Outkast ilmoitti vuonna 2007 jäävänsä tauolle. Sittemmin yhtyeen jäsenet, Antwan ”Big Boi” Patton ja Andre ”Andre 3000” Benjamin ovat työskennelleet omien soolomateriaaliensa parissa.

Nyt Big Boi joutuu kuitenkin viettämään taukoa esiintymislavoille nousemisesta. Räppäri nimittäin loukkasi vasemman jalkansa epäonnistuneen hypyn päätteeksi esiintyessään Yhdysvaltain Illinoisissa järjestetyssä Summer Camp Fest -tapahtumassa.

TMZ-verkkosivuston julkaisemalta videolta näkyy kuinka Big Boi on selkeästi tuskissaan hypyn jälkeen, ja mies joutuu nilkuttamaan pois lavalta. Lääkäreiden mukaan 38-vuotiaan räppärin polvilumpion jänne repesi onnettomuuden seurauksena. Big Boin polvi on sittemmin leikattu, ja hän uskoo voivansa palata esiintymislavoille kuuden viikon kuluessa.

Big Boi on tehnyt Outkastin ohella soolouraa, kirjoittanut kappaleita muille artisteille, näytellyt ja tuottanut lukuisia albumeita. Muusikon viimeisin albumi Vicious Lies And Dangerous Rumours julkaistiin joulukuussa. Big Boin oli määrä toimia pääesiintyjänä heinäkuussa Jämsän Himoksella järjestettävässä Pipefest-tapahtumassa, mutta vielä ei ole tiedossa vaikuttaako tähden onnettomuus esiintymiseen.