Amanda kiistää näiden paparazzikuvien aitouden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amanda Bynes pidätettiin taannoin epäiltynä huumeiden käytöstä, ja hän on myös kunnostautunut esimerkiksi tähtikollegoidensa julkisesta solvaamisesta. Nyt Amanda Bynes on kuvattu viettämässä aikaa New Yorkissa sijaitsevassa trampoliinipuistossa.

Useat silminnäkijät raportoivat tähden hyppimässä, juoksemassa ja nauramassa trampoliinien päällä, vaikka Amanda itse kiisti vierailleensa puistossa.

– Tämä on positiivinen, tervehenkinen paikka. Oli mukavaa nähdä hänen kaltaisensa, kovia aikoja läpikäyvä ihminen viettämässä hauskaa. Hän tuli polttamaan vähän kaloreita ja pitämään kivaa, paikan omistaja Rhonda See kertoi Us Weekly -lehdelle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Amanda Bynes itse kiisti kuitenkin olleensa paikalla. Twitter-sivustolle kirjoittamissaan avautumisissa hän väitti paikan päällä kuvatun naisen olleen julkkisbloggaaja Perez Hiltonin palkkaama kaksoisolento, ja haukkui miestä kovin sanoin.

– Perez Hilton, kukaan ei halua imeä munaasi! Lopeta eläminen! Tapa itsesi! Näytän niin paljon paremmalta kuin se tyttö, jonka palkkasit esiintymään hirveänä versiona minusta, Amanda Bynes twiittasi.