Amanda Bynesin sekoilujen syy selvisi viimein?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme hiljattain, kuinka Amanda Bynesin tila on mitä ilmeisimmin mennyt huonompaan suuntaan. Hänen kerrottiin nimittäin kuulevan jo ääniä päässään. Tällöin epäiltiin, että Amandan outo käytös johtuu pelkästään liiasta marihuanan polttelusta, joka tekee hänestä samalla luulosairaan.

Amanda Bynesin vanhemmat epäilevät tyttärensä sairastavan skitsofreniaa. Tähti puhuu Radar Online -sivuston saamien tietojen mukaan itsekseen ja sopertaa epäselviä lauseita. Amanda yritetään nyt saada mielenterveysongelmiensa takia hoitoon ja säännöllisen lääkityksen piiriin.

Näyttelijän on kerrottu kuulleen ääniä jo vuosikausia, ja harhainen nainen on myös kuvitellut, että häntä vakoillaan kodin kellojen ja palohälyttimien kautta. Amanda on peittänyt kotinsa pientekniset laitteet mahdollisen salakuuntelemisen tai -kuvaamisen pelossa.

Huumeet tekevät tähdestä entistä levottomamman. Bynesin vanhemmat yrittävät saada näyttelijättären holhouksensa piiriin, mutta ainakaan tällä hetkellä he eivät pysty tekemään mitään 27-vuotiaan lapsensa pelastamiseksi.

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. Hänen suosituimpia elokuviaan ovat muun muassa She’s The Man, Hairspay ja Easy A. Viime vuosina neitokainen on keskittynyt elokuvauransa sijaan muotimaailmaan, sillä hänet tunnetaan myös vaatesuunnittelijana.